Skæg med ord (CD​/​Download)

by Hr. Skæg

/
 • Compact Disc (CD) + Digital Album

  Includes unlimited streaming of Skæg med ord (CD/Download) via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 5 days
  3 remaining
  Purchasable with gift card

    70 DKK or more 

   

 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

    67 DKK  or more

   

1.
2.
Stavekoret 02:17
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
Op og ned 02:46
13.
14.
15.
16.
17.
Opdag Else 02:03

about

Med de 17 fabelagtige sange fra tv-serien ”Skæg med ord” tager Hr. Skæg det naturlige skridt fra bogstaver til ord.

”Skæg med bogstaver” fik børn over hele landet til at lege sig dybt ind i bogstavernes fantastiske verden, for alfabetet er for så vidt ligetil. ABC og så videre. Nu øges udfordringen en smule, for ord er ikke sådan at bide skeer med. Der er ingen helt faste formler i sproget, men heldigvis er missionen klar: med begejstring, charme, respekt og altid i børnehøjde bliver dét, der er svært, til en leg. Hr. Skæg har skægget fuldt af overraskelser. Den uforglemmelige første skoledag bliver taget under kærlig behandling som en hyldest til det at lære. Derfra går turen fra både vokaler og konsonanter, STORE og små bogstaver over begreber, endelser og talemåder til såvel urimelige som rimelige rim. Der er endda plads til en sang om bandeord!

De 17 sange på ”Skæg med ord” er skrevet, komponeret og sunget af Mikkel Lomborg (Hr. Skæg) og Toke Reunert, der giver børnene mulighed for at træde ind i sprogets univers uden at snuble over krav og forventninger.

En hilsen fra Hr. Skæg:

Hej alle kloge børn!
Her kommer snart nogle nye sange om ord. Engang da jeg lavede Skæg Med Bogstaver, opdagede jeg, at alle bogstaver har en lyd, og jeg fandt ud af, at hvis man sætter dem sammen, så kan bogstaver blive til et rigtigt ord. Derfor fik jeg lyst til at undersøge, hvordan man kan sætte bogstaver sammen til alle mulige ord, og pludselig var jeg i gang med noget af det sjoveste, jeg nogensinde har prøvet, nemlig at lave Skæg Med Ord! Der er SÅ mange ord, at man næsten ikke kan tælle dem. Smukke ord, grimme ord, skægge ord, mystiske ord, lette ord og svære ord. Men hvis du først har lært bogstavernes lyde, er det ikke så svært, og hvis du lytter til sangene, bliver det måske både lettere og sjovere at lege med ord. Jeg håber, at I kan lide sangene, og jeg håber, at I får verdens bedste dag. Hver dag!
Kærlig, kærlig, kærlig hilsen fra Hr. Skæg

credits

released August 1, 2012

license

all rights reserved

tags

about

Crunchy Kids Copenhagen, Denmark

Hej alle I skønne unger! Vi er stolte af at kunne give jer al den fantastiske danske musik, tegneserier o.a., lavet specielt til børn på vores underpladeselskab Crunchy Frog Soundtracks.

contact / help

Contact Crunchy Kids

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Redeem code

Report this album or account

If you like Skæg med ord (CD/Download), you may also like: